Friday, September 5, 2014

My Life : Kenapa ramai yang complain pasal Google Friend Connect kat blog aku?

Yang ni satu lagi bab, aku pun jadi heran. Ramai betul yang complain pasal tak boleh nak follow blog aku. Kenapa Google mengkhianati blog aku??? Aku rasa ramai dah cuba, asyik tak boleh je terus fed-up nak singgah blog aku lagi kan? Isk isk isk....




Tahniah kepada 7 orang bertuah yang berjaya follow blog aku. Macam mana 7 orang ni berjaya, yang lain tak boleh plak ek? Ini fenomena yang agak menghairankan la. Ada sesiapa boleh bantu tak? Jangan cakap suruh aku call Google centre ok!







20 comments:

  1. sebenarnya hari tu saya pun tak boleh follow, saya follow blog ni dengan cara

    copy url blog paste kan dekat 'ADD' bawah reading list tu. lepas tu tekan follow.
    done~ ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok, penjelasan yang membantu..Hehee..tq.. :)

      Delete
  2. kalau cara lain saya tak tahu. T__T huhu

    ReplyDelete
  3. betul2..ari2 masuk, still xdpt folo jgak..

    ReplyDelete
  4. Nampaknya saya kena buat Facebook Fans Page la..Ceh, macam retis pulak nak buat fans page..

    ReplyDelete
  5. Nampaknya adik aina kena buat tutorial 'cara follow' blog nih .. hahaha .. Parahhhhhh.. Still tak boleh , tapi setiap kali singgah blog ni , pasti akan try jugak klik button Follow tu . Hurmmmm .. Sabaq satttttt =.='

    ReplyDelete
  6. Buat follow by email lagi afdal sebenarnya dari GFC ni

    ReplyDelete
  7. atau boleh refer tutorial ini : http://www.hasrulhassan.com/2013/01/Cara-Letak-Follower-GFC-Blogspot.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah try ikut tutorial, tapi x tau aa jalan ke x..

      Delete
  8. saya follow mcm adik Aina pnya cara gk, mungkin ada setting lari nih. cuba check blk ^^

    ReplyDelete
  9. Follow ikut cara adik Aina Akmal jugak.

    ReplyDelete
  10. mong pun xblh follow...huhu da try guna url pun xblh,... :(

    ReplyDelete
  11. Ha'ah, saya pun guna cara kak Aina. Dari Dashboard, klik Add.

    ReplyDelete
  12. Disebabkan banyak sangat complain berkenaan GFC blog ni, maka aku remove terus la GFC. Korang boleh LIKE je Facebook fans. Thanks :)

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...