Tuesday, September 2, 2014

The Versatile Blogger Award

Baru je aku kembali ke dunia blogging ni, tiba-tiba ada pulak blog 'underdog' ni telah menerima tag daripada Cik Liyana Lunia. Bila aku klik, terkejut gak ada award la. Tapi takde pulak masuk dalam TV ek? Aku ni sebenarnya tak reti nak buat benda-benda ni, tapi sebab orang dah tag kena la hargainya. By the way, thanks ye.



Syarat :

- Thanks to the person who gave you this award
- Include a link to their blog
- Select 15 blog / blogger you've discoverd / followed regularly
- Nominate these 15 to the Versatile Blogger Award
- Tell the person who nominated you with 7 things about yourself

Eh, boleh jadi hilang akal kejap aku dibuatnya. Mana nak carik 15 blogger ni?? Tapi sebelum aku merayap ke blog lain mencari mangsa, biar aku jawab soalan yang ditujukan oleh Cik Liyana Lunia yang nak tahu sangat apa 7 perkara menarik / tak menarik pasal aku.
  1. Lumrah seorang pemain gitar, tak pandai bersembang sangat dengan orang. Aku lebih suka mendengar daripada bercakap. Aku pemalu bukan sombong.
  2. Sangat mudah melenting bila orang marah anak aku depan aku. So, jangan cuba-cuba!
  3. Habit aku suka kacau kucing. Pantang tengok kucing tu duduk diam, mesti nak kacau.
  4. Tak suka shopping berjam-jam. Nasib la siapa yang jadi bini aku lepas ni, nak shopping lama-lama, pergi sendiri. Hahahaa!!
  5. Paling aku tak suka kalau tengok singki rumah penuh dengan pinggan kotor. Selekeh!
  6. Selain menghabiskan masa dengan muzik, aku suka main game & tengok kartun.
  7. Oh, aku memang tak suka kalau orang berleter berjela-jela. Memang aku ignore je la.
Ok la, sekarang aku nak senaraikan siapa 15 calon-calon pilihan aku untuk menerima The Versatile Blogger Award. Dah calon-calonnya adalah :-


15 comments:

  1. Thanks bro for nominating me =) Stay in touch !

    ReplyDelete
  2. "berleter berjela-jela" sentappppppp hahaha .. Dayah buat entry memang panjang . Komen pun panjang . Eh ! patut la bila bro reply kat shoutbox ada terasa aura seorang pendiam . Hehehehe .. Thanks sudi tag buttttttt Dayah dah pun buat .. Boleh terjah http://nurulhidayahpeace.blogspot.com/2014/08/7-things-about-nurul-hidayah-nhj.html ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni semua main tangkap muat je..Hahaa :p

      Delete
  3. nice habits. Salam perkenalan C:

    ReplyDelete
  4. Haha thanks tag. lul kacau kucing XD

    ReplyDelete
  5. Hahaha...x suka gak tgk pinggan dalam singki...pantang oiii...

    ReplyDelete
  6. Salam... hai singgah sini dan wow... tq ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam..Rajin-rajin la menyinggah ye.. :p

      Delete
  7. nombor 3 tu kita geng! kucing tak boleh tidur dengan aman kalau liyana lunia berada disisi beliau kakaka.

    kirim salam anak !

    ReplyDelete
  8. Hahaha no. 3.. xD Sian kucing tu :3 Tak suka shopping berjam-jam juga.. tengoklah barang apa.. kalau baju, kasut, beg semua taknak pandang pun xD Makanan suka jalan sambil rembat :p Yang berjam-jam tu dalam kedai buku POPULAR.. 30 minit nganga dulu xD

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...